De Military Tattoo in Edinburgh

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Bekijk de sfeerbeelden van de editie van vorig jaar

Het Military Tattoo festival is het belangrijkste evenement in Edinburgh. Met zijn unieke mix van muziek, ceremonie, entertainment en theater tegen de verrassende achtergrond van het Edinburgh Castle, is het één van de grootste shows ter wereld. Vroeg reserveren is de boodschap, want het is elk jaar uitverkocht!

Het Military Tattoo festival gaat dit jaar door van 2 tot 24 augustus 2019.
Je ziet er niet alleen honderden doedelzakspelers en drums maar ook internationale artiesten uit 40 landen, orkesten, vlaggenzwaaiers, dansers, drill teams, zulus, kamelen, olifanten, de cavalerie, ...

Vroeg reserveren is de boodschap, want met meer dan 220.000 bezoekers elk jaar is het onmogelijk om ter plaatse nog tickets te bemachtigen. 
 

Wil jij er graag bij zijn?

Wil jij er graag bij zijn? Wij regelen voor jou een arrangement met hotelovernachtingen en tickets voor de Military Tattoo inbegrepen, en indien gewenst vluchten of de overtocht naar Schotland. De prijs is op aanvraag, omdat deze kan variëren naargelang het soort transport en het type van hotel dat je verkiest. (Qua hotels stellen wij het Piries Hotel of het Crown Plaza Royal Terrace voor, afhankelijk van beschikbaarheid).

Laat ons weten op welke dag je wil gaan, hoeveel overnachtingen je wenst en of je met het vliegtuig of de overzetboot wil gaan, en wij bezorgen je graag een vrijblijvende prijsofferte.

Gallia (GBMILTAT)
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

50

vanafprijs per ticket
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
Toegangsticket voor het festival.
Het goedkoopste ticket  kost 48,50 euro (voor tribune 17) en het duurste ticket kost 248,50 euro (voor tribune 8-9 tegenover de ingang).

Deze tickets kunnen enkel aangekocht worden samen met onze hotels in Edinburgh.
Reserveringskosten inbegrepen. Tickets kunnen niet van datum of categorie veranderd worden. Wijziging van naam: € 7/ticket. 100% betaling bij boeking. In geval van annulering van de voorstelling door overmacht worden te tickets niet terugbetaald en kunnen ze ook niet gebruikt worden voor een andere voorstelling. Dit is echter nog nooit voorgekomen. 
Hotelovernachtingen ter plaatse, en vluchten of overtocht naar Schotland zijn niet inbegrepen, maar we maken voor jou graag een vrijblijvende prijsberekening.
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.