Cruise Scandinavië & Rusland

Individuele reizen Geen transport inbegrepen

Vertrek mee op een cruise vol cultuur en uitzonderlijke bezienswaardigheden. Het hoogtepunt van de reis is ongetwijfeld het bezoek aan Sint-Petersburg. Je verblijft twee volle dagen in deze fabelachtige stad gebouwd door de tsaren! Daarnaast ontdek je de bruisende hoofdsteden van Scandinavië. Kuier door de middeleeuwse steegjes van Tallinn, proef van Helsinki’s zeemanscultuur en fotografeer de Kleine Zeemeermin in Kopenhagen.

Je tweede thuis tijdens deze reis is de Celebrity Reflection. Werkelijk elk aspect van de cruise is tot in de puntjes verzorgd, van de gastvrije service en de moderne hutten met privébalkon tot de bekroonde gastronomie en de stijlvolle inrichting. Celebrity Cruises, dat is Modern Luxury op zijn best.

Kies uit drie afreizen: 20 juli, 1 augustus of 25 augustus 2019
 

Het schip: Celebrity Reflection

<div style="text-align: justify;">Je tweede thuis tijdens deze reis is de Celebrity Reflection, één van de nieuwere schepen van Celebrity Cruises (bouwjaar 2012). Aan boord geniet je van <em>Modern Luxury</em>, een luxueuze ervaring met gastvrije service, bekroonde gastronomie en stijlvolle interieurs. Werkelijk alle faciliteiten zijn aanwezig om er een schitterende reis van te maken. Lounges met panoramisch uitzicht, uitmuntende restaurants, een overdekt zwembad,... Als kers op de taart heeft het bovendek zelfs een echt grasveld! De kajuiten aan boord zijn tot slot modern ingericht en bieden voldoende ruimte. De meeste hutten hebben zelfs een eigen privéterras.</div>
Je tweede thuis tijdens deze reis is de Celebrity Reflection, één van de nieuwere schepen van Celebrity Cruises (bouwjaar 2012). Aan boord geniet je van Modern Luxury, een luxueuze ervaring met gastvrije service, bekroonde gastronomie en stijlvolle interieurs. Werkelijk alle faciliteiten zijn aanwezig om er een schitterende reis van te maken. Lounges met panoramisch uitzicht, uitmuntende restaurants, een overdekt zwembad,... Als kers op de taart heeft het bovendek zelfs een echt grasveld! De kajuiten aan boord zijn tot slot modern ingericht en bieden voldoende ruimte. De meeste hutten hebben zelfs een eigen privéterras.

Jouw reisschema

Dag 1

Amsterdam

Optionele transfer naar Amsterdam met opstapplaatsen in Oostende, Loppem, Gentbrugge en Antwerpen. Het schip verlaat rond 17 uur de haven van Amsterdam om koers te zetten richting Duitsland.


 

Dag 2

Dag op zee

Deze eerste dag op zee is een ideale kans om je volledig te installeren en alle faciliteiten, bars en restaurants van het cruiseschip te verkennen.


 

Dag 3

Warnemünde

Warnemünde is een charmante badplaats in Duitsland, gelegen aan de monding van de Warnowrivier. Er is een brede promenade langs het strand, waar veel badgasten wandelen en genieten van de zon. Vanuit Warnemünde zijn ook daguitstappen mogelijk naar Berlijn.


 

Dag 4

Dag op zee

Je geniet van een ontspannende dag op zee. 

Dag 5

Helsinki

Helsinki’s centrum is langs drie zijden omringd door de zee en kleine eilandjes. Eén van de populairste attracties is de Temppeliaukiokerk. Ze werd in 1969 gebouwd door met dynamiet een grote krater in een rotsheuvel te blazen en vervolgens te overdekken met een koepel van glas en koper.


 

Dag 6

Sint-Petersburg

Uitgestrekte paleizen, grandioze kerken, weelderige domeinen en vergulde façades, Sint-Petersburg is rijk aan architecturale meesterwerken en artistieke schatten. Een bezoek aan Sint-Petersburg zou niet compleet zijn zonder het Hermitagemuseum te verkennen, met een collectie van 3 miljoen kunstwerken van onschatbare waarde.
 

Dag 7

Sint-Petersburg

Ook vandaag blijft de Celebrity Reflection in Sint-Petersburg. In Peterhof, het Russische Versailles, kan je rustig door de overvloedige tuinen slenteren. Dit domein was ooit het zomerverblijf van tsaar Peter de Grote. Veel bezoekers maken ook een boottocht op de kanalen, een leuke manier om de vele paleizen te bewonderen die aan de oevers liggen. 


 

Dag 8

Tallinn

Tallinn zal je bekoren met zijn levendige cafeetjes, inspirerende kunstgalerijen en middeleeuws erfgoed. Massieve vestingsmuren beschermen nog steeds het historisch centrum, waar de kasseien steegjes je terug meenemen in de tijd. Het parlement van Estland zetelt in een 13de eeuws kasteel op een heuveltop nabij het centrum, dat een prachtig uitzicht biedt.


 

Dag 9

Stockholm

Water en groen zijn nooit ver weg in de stijlvolle Zweedse hoofdstad, gebouwd op 14 eilanden met tal van parken. Wandel rond in de gezellige middeleeuwse stadskern met zijn nauwe straatjes. Of bezoek Vasa, een oorlogsschip uit 1626, één van 's werelds oudste bewaarde schepen.


 

Dag 10

Dag op zee

Je geniet van een ontspannende dag op zee.

Dag 11

Kopenhagen

Kopenhagen is een bonte mix van sprookjesachtige paleizen, kastelen met elegante tuinen en moderne wijken vol hedendaags design. Wandel langs de Langelinie Promenade en Nyhavn en beleef het hart van Kopenhagen. Uiteraard moet je ook het beroemde standbeeld gezien hebben van de Kleine Zeemeermin. Voor de bierliefhebbers: in Kopenhagen kan je de oorspronkelijke brouwerij van Carlsberg bezoeken. Santé!


 

Dag 12

Dag op zee

Geniet nog een laatste dag van de vele voorzieningen op de Celebrity Reflection.


 

Dag 13

Amsterdam

Aankomst ’s ochtends vroeg. Ontbijt aan boord, gevolgd door de ontscheping en optionele transfer naar België.
 
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

2835

per persoon, inclusief transfers
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • Cruise in volpension
  • Verblijf in een hut met balkon
  • Drankenpakket “Classic”
  • Fooien voor de bemanning (t.w.v. €162)
  • Excursies
  • Verzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.